Coaching door Susan

Begeleiding bij sterke emoties

Wat ontvang ik?

  • 1 sessie van ruim een uur
  • Bestaande uit een intake-gesprek
  • Gevolgd door een energetisch proces waarin ik je opnieuw in je kracht zet
  • Onderzoek naar je diepste verlangens en herstel van grenzen
  • Technieken die je emoties helpen reguleren
  • Huiswerk en passend advies
  • Via beeldbellen (Zoom)

Hoe regel ik het?

Heel eenvoudig in vier stappen: 

Stap 1: Meld je aan via de link rechts “Dat wil ik”

Stap 2: Betaal via het winkelwagentje en je bankaccount (gaat automatisch en eenvoudig)

Stap 3: Je ontvangt een uitnodiging in je mailbox met voorstellen voor een datum

Stap 4: Je ontvangt een Zoomlink voor het afgesproken tijdstip

Je bent zo veel meer dan je emoties je vaak doen geloven. Je bent een goddelijk wezen. Als je rustig luistert naar de klank van je hart zul je de diepste roep van je wezen voelen. In dit coachgesprek help ik je om weer met je grootsheid in contact te komen. Jij bent veel meer dan je emotie. Je bent een prachtig wezen, een ziel met een taak op aarde. Be oefenen samen om emoties als een tijdelijke golf waar te nemen en de innerlijke kinderen te omarmen.

Als je voelt dat emoties voor jou een groot struikelblok vormen in het contact met anderen en in het opbouwen van een groot zelfvertrouwen, raad ik je aan om mijn consult te boeken.

Afhankelijk van jouw ontwikkelniveau leer ik jou de techniek die jij nodig hebt.  Bv. heftige emoties die opkomen in je hart, buik, of streek van het middenrif (solar plexus, derde chakra) via je tweede chakra in de eerste chakra laten neerdalen. Dit is een techniek die lastig uit te leggen is en ik je beter in een live consult kan uitleggen.

Hoe ga jij om met gevoelens?

Ben je in je gevoelsleven geblokkeerd en voel je je vaak belemmerd om in contact te komen met je emoties? Of laat je je juist sterk door je gevoelens leiden? Ben je vaak onbegrensd en onbeteugeld in je reacties? Kunnen emoties jou overspoelen? Of laat je juist niets zien, heb je altijd een poker face terwijl je wellicht van binnen kookt van woede? In deze krachtige begeleiding help ik jou om energie los te maken of energie te kanaliseren. We doen dit in een Beeldbel sessie. Ik luister naar je wensen en problemen en zet je weer in je krachtige persoonlijkheid. De emoties kanaliseren we al naar gelang jouw energieveld vraagt.

Bedenk: jij bent veel meer dan je emotie. Je bent een prachtig wezen, een ziel met een taak op aarde.

Uit onderzoek blijkt dat coachen via beeldbellen een uitstekende manier van contact is. Mijn persoonlijke ervaring bevestigt dit; juist voor sensitieve mensen is deze vorm bijzonder waardevol en geeft de kans op zo min mogelijk energieverlies. Je hoeftiet te reizen, te wachten en te wennen aan een nieuwe omgeving. Je bent in je eigen persoonlijke ‘space’ en als reader kan ik jouw energieveld goed of juist beter voelen.

Is een online reading via beeldbellen niet onpersoonlijk?
Beeldbellen is juist een heel persoonlijke manier van communiceren. We hebben direct contact. De non verbale communicatie is nog steeds aanwezig: we zien elkaar, horen elkaars stem en ik kan jouw energieveld juist beter voelen dan wanneer we te dicht bij elkaar zijn. Je krijgt al snel hetzelfde persoonlijke gevoel als bij een live reading, terwijl ik accurater kan zijn.