HSP Retreat: 23 -25 februari 2024

HSP: Leven in ontspanning

HSP trainingsweekend retreat met Susan Marletta Hart in ons retraite & wellness centrum in Zeeland. Met gezonde vegetarisch biologische voeding, sauna’s, hottub, buitenzwembad, massages en evt. coaching. Even op adem komen met ontspanning, beweging, verdieping en ontmoetingen met gelijkgestemden.

Een uniek weekend voor high sensitive persons met yoga, meditatie, wandelen en ontmoetingen met gelijkgestemden.

 

Wanneer: vrijdag 4 augustus/15u – zondag 6 augustus/15u 2023 ( 3 dagen/2 nachten)

Waar: Retraite & wellness centrum De Schouw in Noordgouwe, Zeeland

Wat: All inclusive intensive retreat met 7/9 lessen, workshops of andere programmaonderdelen – 11/12 begeleide uren

Voor wie: voor iedereen, man/vrouw, iedere leeftijd. Kennis van het thema HSP of het boek “Leven met Hooggevoeligheid” van Susan Marletta Hart is aan te raden.

Verblijf: volpension met vegetarisch biologische keuken

Tarieven: vanaf € 365 voor camping tot bijv. € 520 voor een 1-persoonskamer

Kamers: 1, 2 en 3/4 persoons (met of zonder badkamer) en camping

Vrije Tijd: wellness, behandelingen, wandelen aan zee, fietsen op leenfiets en relaxen

Wellness: sauna’s, hottub, koudwaterbad, voetenbad, ontspanningsruimte, massagestoel, zonnebank, buitenzwembad en ligweide

Behandelingen: massage en andere behandelingen.

 

Programma

We staan uitgebreid stil bij de rol die hoogsensitiviteit in jouw leven speelt. Het weekend is meer dan de eerdere retraites van Susan gericht op ontspanning. Minder in je hoofd en meer naar je lichaam en je hart. Echt voelen wat jij nodig hebt. Waar en hoe je “ja” tegen jezelf en je behoeften kunt zeggen.

Hooggevoelige mensen hebben meer tijd nodig om te ontprikkelen en tegelijkertijd meer behoefte aan diepgang. We gaan op onderzoek uit wat jou remt of tegenwerkt en hoe je kunt gaan ‘vertrouwen op’ en ‘leunen in’ je eigen kracht, intuïtie en innerlijke rust. We oefenen met wat belangrijk is in contact en hoe je vanuit een bewuste keuze jezelf wel of niet verbindt. Terugkeren tot je eigen kern en van daaruit uitreiken naar anderen is een manier van communiceren die je aan kunt leren.

Kom naar dit unieke weekend als je zowel diep wilt ontspannen als een rijke uitwisseling zoekt met anderen hsp’s.

Locatie

Wadend in ruimte en rust ligt het centrum op een beschut groot  landgoed tussen Zierikzee en Renesse. De talloze voorzieningen zorgen ervoor dat je van alle gemakken bent voorzien, aangepast aan deze tijd.​Het gezellige gebouw is licht, sfeervol en ruim. Het centrum biedt een sfeervolle woon- en eetkamer, een stilte-kamer en drie mooie workshop-ruimten. In de wellness afdeling vind je sauna’s, warmwaterbad, koudwater tobbe, voetenbad, scrubzout, zonnebank, lounchebank en er zijn diverse behandelkamers. De prachtige grote tuin rondom het gebouw heeft een zonnig beschut terras en diverse knusse hoekjes. Het buitenzwembad en de grasweide met ligstoelen nodigen uit om lekker veel buiten te doen en te zijn. 

 

Deelnemers over Susan:
”Susan brengt je in contact met het licht in jezelf. Met haar zuivere intuitie en oceaan aan ervaring voelt ze aan wat er nodig is voor individu en de groep. Met humor, passie en een zachte directheid leert ze je over belangrijke thema’s van hsp’s zoals begrenzing, communicatie en zelfcompassie. Hierbij vervlecht ze kennis uit oost en west tot bruikbare tools die passen op deze turbulente tijd. Als een gids, leidt ze de deelnemers langs het pad van persoonlijke groei. Het is glashelder dat Susan hetgene doet waarvoor ze hier is. Ze is een voorbeeld. Highly empowering.” – Joris

”Ik ben zo blij dat ik die grote drempel over heb durven gaan, en ik zoveel minder – vaak zelfs geen – angst ervaar. Die grote stap is begonnen bij jou! Ik ben en blijf je heel dankbaar!!”

”Wat fantastisch wat je allemaal doet. Je bent zo belangrijk voor alle hsp’s in Nederland. Je bent voor mij de verpersoonlijking van hooggevoeligheid en hebt heel veel betekent voor ons allemaal. ​​”​

 

Body & mind retraite: Dit retreat is onderdeel van een uniek concept waarin het welzijn van body & mind centraal staat. Je volgt één programma in een besloten groep en als ‘special’ zijn er workshops van de andere docenten. Het motto is: alles mag, niets moet!

Meer informatie en aanmelden

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *