HSP en Communicatie

14 mei- 16 juni 2022

Minder in het hoofd en meer verbonden met je intuïtie? Wil je leren mediteren? Wil je leren makkelijker beslissingen te nemen?

Doel 

Met deze training versterk je als hsp je intuïtieve vaardigheden. Je komt meer in je kracht en versterkt de verbinding met je lichaam, waardoor je echt gaat voelen wat je nodig hebt. Je leert rustiger en weloverwogen vanuit een diepe verbinding met jezelf te handelen en te communiceren.

Vragen die we beantwoorden:

 • Wat is intuïtie?
 • Hoe leer ik als hsp mijn intuïtie herkennen?
 • Hoe kan ik mijn intuïtie versterken?
 • Intuïtie en de omgang met andere mensen.
 • Hoe gebruik ik visualisaties voor goede manifestaties?
 • Is het mijn angst of mijn intuïtie die me leidt?

Inhoud van de training

We gebruiken Qi gong oefeningen en meditatie om meer contact te maken met het lichaam en de geest door te focussen op de innerlijke waarneming. Door middel van meditatie en stilte ontwikkel je je intuïtie en helder waarnemen (het zesde en zevende chakra), terwijl je tevens goed verankerd blijft in je lichaam. Des te helderder je bent, des te makkelijker je subtiele energieën kunt waarnemen. Thema’s die bovendien aan bod komen zijn: een spirituele context voelen waarbij je verbonden bent met de bron, oefenen in channelen & contact maken met je gidsen. 

De tijd van het jaar

De vroege herfst is een tijd van transformatie: de energie beweegt van het uiterlijke naar het innerlijke, van het oppervlakkige naar de diepte. Dit is bij uitstek het jaargetijde om je spiritualiteit nieuw leven in te blazen. Daarnaast is dit een goed moment van het jaar om alle kennis en processen te integreren. De herfst is een overgangsfase die ook vraagt om los te laten. Dit proces vraagt om rust, stilte en inkeer van waaruit je beter contact leert maken met je intuïtie.

Het is beter keuzes te maken op basis van je eigen intuïtie, dan je te laten afleiden door adviezen en behoeften van anderen. 

Wat ontvang je ?

Op een unieke manier coachen Susan en Eva je naar een krachtigere intuïtie vanuit hun unieke concept van de “hemel-aarde basishouding”. Een sterk zelfbewustzijn en aandacht voor de subtiele signalen zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar. Goed ontwikkelde chakra’s en een goed energetisch bewustzijn helpt jou om makkelijker te  chanellen. Daarom besteden we veel aandacht aan de basishouding, aan het schoonmaken van je eigen energieveld en aan het herkennen van je eigen intuïtie en hoger bewustzijn.

De training is een combinatie van offline en online leren. Je ontvangt de voordelen van leren op locatie en online leren. We starten met een tweedaags weekend, en vervolgen dan met twee meditatieweken, twee Q & A Zoom bijeenkomsten en twee intervisiebijeenkomsten. Daarnaast ontvang je met de andere deelnemers een online leeromgeving. 

Na deze training heb je veel kennis opgedaan om verder mee te oefenen. Daarnaast heb je een netwerk van andere hsp’s die ook dit pad bewandelen. Met veel humor ontdekken we met elkaar manieren waarop je je intuïtie en het contact met jouw gidsen kunt verbeteren.

Data

Trainingsweekend: 6 & 7 november 2021 (10 – 17 uur)

Meditatiechallenges: 15 – 19 november & 6 – 10 december 2021

Intervisies: 10 november & 1 december 2021 (locatie nader te bepalen)

Zoomcalls: 24 november & 15 december (9.30-11.30 uur) 2021

Locatie Trainingsweekend

Yogi Heroes Werf 35

Mussenstraat 11B

Hilversum

Kosten

€ 759,- ex btw

Voor wie?

Deze training is geschikt voor mensen die erg vast zitten in hun hoofd en gedachten. Voor mensen die het lastig vinden om heldere beslissingen te nemen of die zoeken naar een gefundeerde training op het gebied van intuïtieve waarneming en channeling. Enige voorkennis over hsp is vereist. 

Aanmeldformulier

  Enkele reacties op deze training

  “Alleen jij kan mij terug brengen in mijn kracht en aarding. Geen idee hoe je dat doet!”

  Dankzij de boeken van Susan kreeg ik eindelijk inzicht in vele gebeurtenissen die mijn leven vroeger en nu intens beïnvloed hebben en waar ik tot nu toe geen raad mee wist. Ik begrijp nu volkomen de reden van mijn gedrag, problemen en angsten als kind en volwassene. Het aanvaarden en (h)erkennen van hooggevoeligheid is een bevrijdende ervaring voor zowel de betrokkenen als de omgeving. Werkelijk een openbaring voor mij! Susan onderwijst op een vlotte en openhartige manier hoe hooggevoeligheid het leven van iemand kan bepalen. Echt een aanrader voor iedereen zijn haar trainingen!

  “Dank je voor je fijne hulp. Ik zie het nu weer zitten.”

  Toen ik hoorde dat ik hooggevoelig was, zei Susan: Welkom thuis! Haar training gaf me het gevoel inkomen. Het maakt ook dat je je eigen leven meer als je eigen thuis ziet. Even weer terug komen bij je eigen ik. Deze training is niet alleen heel geschikt voor mensen die hooggevoelig zijn, maar ook voor mensen die leven met hooggevoelige mensen, zoals partner, vrienden, familie en kennissen.

  “Ik heb dit weekend altijd als zeer prettig ervaren en denk er nog met regelmaat aan terug.”