Samen Winnen: naar een liefdevolle relatie

Als HSP in een relatie

Begeleidingstraject

Samen Winnen is dé unieke begeleiding voor iedere hooggevoelige naar een fijne liefdesrelatie. Susan Marletta Hart, bekend van diverse bestsellers over hooggevoeligheid, helpt je stap voor stap naar een fijne relatie. Naast een online leertraject, ontvang je een persoonlijk consult met Susan Marletta Hart. Je kunt al je vragen stellen en samen inzoomen op wat er in jou relatie om verbetering vraagt.

Vragen die je in dit traject kunt stellen, zijn:

  • Waarom is mijn partner niet in staat zich met mij te verbinden?
  • Hoe vind ik een liefdevolle partner?
  • Hoe herken ik dat iemand mij manipuleert?
  • Hoe leer ik beter mijn grenzen aan te geven?
  • Hoe groeien we weer naar elkaar toe?
  • Hoe communiceer ik beter

Wat ontvang je?

  • 5 complete lessen
  • Persoonlijke begeleiding via zoom van 1 uur
  • 2 geleide meditaties van 20 minuten
  • Onmiddellijke start

Eventuele voortgang van de coaching al naar gelang jouw behoefte. Nu tijdelijk met korting ! Van € 145 naar € 105 

Een gezonde volwassen liefdesrelatie is geen kindersprookje maar een spiritueel pad waarbij je elkaars knoppen drukt en zodoende elkaar helpt groeien. Als hsp ga je dieper, zoek je meer verbinding en val je soms harder. Ben je wellicht ongemerkt in een relatie terecht gekomen waar je niet gezien wordt? Ben je op zoek naar een liefdevolle relatie, maar lukt dit maar niet? Komen jullie telkens weer in dezelfde ruzies terecht? Overweeg je de relatie te beëindigen maar weet je niet hoe? Susan begeleid je praktisch en liefdevol vanuit een enorme ervaring en inzicht.

Door Susan heb ik nu alweer twee jaar een geweldige relatie met een liefdevolle man. Ik was hiervoor altijd in knipperlicht relaties en begreep maar niet wat er mis ging. Susan hielp me compleet omdenken en begeleidde me in het datingproces met een kritische blik en liefdevolle handvatten. We zijn zo intens dankbaar voor haar hulp! — Marjolein te H.