Samen Winnen: naar een liefdevolle relatie

Als hsp in een relatie

Begeleidingstraject

Met dit coachingstraject help ik je stap voor stap naar een fijne relatie toe. Naast een online leertraject, ontvang je twee persoonlijke consult met  mij. Je kunt al je vragen stellen; samen zoomen we in op wat er in jou relatie om verbetering vraagt.

Vragen die je in dit traject kunt stellen, zijn:

 • Ben ik / Is mijn partner hsp?
 • Hoe vind ik een liefdevolle partner?
 • Hoe leer ik beter mijn grenzen aan te geven?
 • Hoe groeien we weer naar elkaar toe?
 • Hoe kan beter reageren in conflictsituaties?
 • Hoe communiceer ik beter in conflictsituaties?
 • Hoe werkt mijn trauma door in mijn relatie?
 • Welke coping hindert mij of mijn partner in het ontvangen en/of  geven van liefde?

Wat ontvang je?

 • 5 complete lessen
 • 2 uur persoonlijke begeleiding
 • 2 geleide meditaties van 20 minuten

 € 230, – 

Een gezonde volwassen liefdesrelatie is geen kindersprookje maar een spiritueel pad waarbij je elkaars knoppen drukt en zodoende elkaar helpt groeien. Als hsp ga je dieper, zoek je meer verbinding en val je soms harder. Ben je wellicht ongemerkt in een relatie terecht gekomen waar je niet gezien wordt? Ben je op zoek naar een liefdevolle relatie, maar lukt dit maar niet? Komen jullie telkens weer in dezelfde ruzies terecht? Overweeg je de relatie te beëindigen maar weet je niet hoe? Susan begeleid je praktisch en liefdevol vanuit een enorme ervaring en inzicht.

Door Susan heb ik nu alweer twee jaar een geweldige relatie met een liefdevolle man. Ik was hiervoor altijd in knipperlicht relaties en begreep maar niet wat er mis ging. Susan hielp me compleet omdenken en begeleidde me in het datingproces met een kritische blik en liefdevolle handvatten. We zijn zo intens dankbaar voor haar hulp! — Marjolein te H.