Webinar

Wees erbij!

Oftewel, niet iedereen begrijpt jou en ziet het leven zoals jij dit ziet: kleurrijk, diep, magisch, fascinerend en soms onbegrijpelijk verstorend. Als hsp denk je diep na, zie je meer, vraag j jezelf meer af en heb je een spiritueel en onverklaarbaar verlangen naar het ontastbare. Je bent intuïtief en intens. Vind medestanders, andere verbinders, andere liefdevolle en ruimdenkende mensen die je hart doet opengaan. Kom bij onze HSP community. niet al chattend op internet, maar door echt even diep in jezelf te duiken middels een geleide meditatie – zielenreis – en een ritueel van verbinding. Het hoeft niet groot te zijn maar mag wel diep.

Gratis maandelijks webinar met Susan

Waar:
Online via Zoom

Vervolgstappen
Je eerste stap is eens bij een gratis webinar aansluiten. Het is heel eenvoudig. Meld je hier aan. Doe mee met  het online webinar:

  1. Meld je hieronder aan
  2. Stel (eventueel) alvast een vraag.
  3. Betaal via het Tikkie dat wij je sturen.
  4. Ontvang je inschrijving en de zoom link per mail
  5. Klik op het aangegeven tijdstip op de link en zit klaar !

Susan stemt zich altijd af op de energie van dat moment, het jaargetijde en is beschikbaar voor korte vragen. Draag iets comfortabels en zorg dat je niet gestoord wordt. Heb je vragen? Mail ons op: office@natuurlijkhsp.nl

“je kunt met een kikker in een put niet praten over de oneindige oceaan.” Dit zij de wijze Zhang Zi drieduizend jaar geleden al.