Van opgave naar gave

HSP Werkfit Coachtraject

De sensitieve persoon is van nature meer doorlaatbaar, meer open en moet er meer moeite voor doen zichzelf te beschermen. Hsp’ zitten veel in het hoofd en zijn sneller moe door allerlei prikkels. Negatieve ervaringen kunnen dit patroon versterken. Tijdens dit coachtraject help ik je weer liefdevol met jezelf te verbinden en  om je true purpose in life te vinden.  Jij bent uniek en jij bent precies goed zoals je bent.

Wat kunnen we samen onderzoeken?

1. Verbeteren van je zelfvertrouwen

In het Werkfit traject richten we ons op het versterken van je zelfvertrouwen en self-esteem. Begrijp je sterke punten, vaardigheden en interesses. We werken ook toe naar het accepteren van je zwakke punten en werken aan zelfverbetering zonder zelfkritiek. Ik geef je opdrachten om je lichaam de zorg te geven die het verdient. Om tijd vrij te maken voor activiteiten die je gelukkig maken en ontspanning brengen. We creëren samen positieve affirmaties om jezelf positieve boodschappen te sturen. Je luistert regelmatig naar opbouwende en zelfregulerende meditaties. Dit helpt om negatieve gedachten te vervangen door constructievere en liefdevollere overtuigingen over jezelf. En tenslotte laat ik je zien hoe het anders kan door mijn eigen ervaringen met je te delen.

2. Het vinden van je ware levensdoel en levenspad

Hoe fijn is het om een kompas te hebben die je vertelt of je op de goede weg zit. Ik kan dit aan je geven als je dit wilt. Aan de hand van de noordknoop en zuidknoop bereken ik welke opdracht jij jezelf als ziel gegeven hebt. De noordelijke maansknoop vertegenwoordigt je groei en spiritueel ontwaken. Het geeft aan welk pad jij in dit leven wilt bewandelen. De noordknoop staat in je geboortehoroscoop en geeft je spirituele leerpad aan. Als je twijfelt over keuzes, helpt het om het sterrenteken waarin je Noordknoop staat, in beschouwing te nemen. Je zuidknoop is het teken waar je vandaan komt. In het geval je op zoek bent naar een nieuwe baan onderzoeken we welke functie of beroepsrichting(en) het beste bij je past. Hierbij houden we rekening met je roeping, interesses en capaciteiten en kijken we daarnaast naar de actuele arbeidsmarkt.

3. Omarmen van je hoogsensitiviteit

Als hooggevoelig persoon heb je iets anders nodig dan de gemiddelde of laag sensitieve persoon. Omdat je zo gewend om jezelf aan te passen, leef je waarschijnlijk met een masker op en maak je regelmatig keuzes waarmee je je ware ik geweld aan doet. Jouw omgeving doet ertoe. Je hebt andere dingen nodig en voelt sterker. Je bent sneller overprikkeld en hebt meer down-time nodig Daarom moeten wij als hoogsensitieve personen de vinger aan de pols houden en grenzen bewaken. Er is overigens niet maar een type hsp; we zijn ook allemaal anders. Welke type ben jij en wat heb jij nodig om te bloeien? Welke grenzen moet jij bewaken en hoe doe je dit? We ontwikkelen samen een zelfzorgroutine zodat je toekomstig jezelf optimaal in je hoogsensitiviteit kunt omarmen en beschermen.

4. Leren duidelijker en moediger te communiceren

Een laatste aspect waar ik met jou aan kan werken, is het ontwikkelen van moedige communicatie skills. Daaronder valt natuurlijk het aangeven van grenzen maar ook het proactief en positief communiceren. Ik werk met de geweldloze communicatie en rollenspellen. Ik werk ook met innerlijke opstellingen. Door middel van inzicht, zelfcompassie en moed leer je om jezelf naar buiten toe beter te presenteren.

Eventueel is een bezoek aan een van mijn retreats een goede aanvulling op dit coach programma. Hier ga je op een praktische wijze samen met anderen hsp’s oefenen in het versterken van je basis, het accepteren van je zelf en het helen van eventuele oude pijn en trauma’s.

Zelfbewuste en moedige mensen creëren een zelfbewuste en moedige maatschappij.

Dit ontvang je

  • 5 consulten van 1 uur (via beeldbellen)
  • 1 online training met veel inzichtvragen en invuloefeningen
  • In overleg huiswerk opdrachten
  • Meerdere transformatie meditaties om zelf  te beluisteren
  • Onderzoek levensdoel bepalen

€995,–

Ex. btw. zakelijk tarief

Wie is Susan? 

Susan publiceerde als eerste in Nederland over hooggevoeligheid. Zij schreef zeven bestsellers over de eigenschap. Zij werkte in binnen- en buitenland met universiteiten, organisaties en werd op tal van congressen uitgenodigd om te spreken. Op basis van twintig jaar ervaring met duizenden hooggevoeligen in trainingen en therapie, weet ze als geen ander wat de uitdagingen en valkuilen zijn voor hsp’s.

De hooggevoelige persoon is een onmisbaar en licht brengend wezen, die van onschatbare waarde is. De hsp is verbindend, verdiepend en intuïtief in zijn of haar kernkracht. Hsp’s zorgen goed voor anderen maar vaak minder goed voor zichzelf. Dit kan o.a. leiden tot meer trauma, burn out, werk- en relatieproblemen. In mijn effectieve behandelwijze help ik hoogsensitieve mensen om oude patronen los te laten. Ik ben HSP Coach van het jaar 2020. Ik schreef zeven boeken waaronder enkele bestsellers en wordt algemeen in binnen- en buitenland erkend als HSP expert.

Susan brengt je in contact met het licht in jezelf. Met haar zuivere intuitie en oceaan aan ervaring voelt ze aan wat er nodig is voor individu en de groep. Met passie, humor en een zachte directheid leert ze je over belangrijke thema’s voor hsp’s zoals begrenzing, communicatie en zelfcompassie.