Van afgebrand naar verlicht

HSP Werkfit Coachtraject

1. Verbeteren van je persoonlijke effectiviteit

In het Werkfit traject richten we ons op het versterken van je persoonlijke kracht en flexibiliteit door het inzoomen op thema’s zoals het leren omgaan met belemmerende overtuigingen, het beter voelen van je persoonlijke grenzen en het helen van de copingsstijl die jij onbewust hebt aangeleerd. Wat zijn belemmerende overtuigingen? Welke trauma’s zijn nog niet geheeld?  We brengen je sterke kanten, vaardigheden en capaciteiten in kaart en onderzoeken wat jij kunt doen om jouw ideale werkvloer te creëren.

2. Het versterken van je werknemersvaardigheden

We besteden aandacht aan het versterken van vaardigheden die belangrijk zijn bij het  behouden en verbeteren van je werknemerskwaliteiten. Aan de hand van enkele tests bespreken en onderzoeken we je belastbaarheid en verbeteren je communicatieve vaardigheden via de techniek van de geweldloze communicatie.

3. Hoogsensitiviteit op het werk

Wat heeft een hooggevoelige werknemer nodig? Aan de hand van de grootheden tijd en ruimte bekijken we hoe we werkbalans kunnen optimimaliseren. We ontwikkelen een rescue kit voor overprikkelingsmomenten en bereiden een gesprek met een leidinggevende voor om het onderwerp bespreekbaar te maken. Doel: bewust worden van jouw wensen t.o.v. je werkomstandigheden en leren er voor uit te komen.

4. Het in beeld brengen van je arbeidsmarktpositie

In het geval je op zoek bent naar een nieuwe baan onderzoeken we welke functie of beroepsrichting(en) het beste bij je past. Hierbij houden we rekening met je roeping, interesses en capaciteiten en kijken we daarnaast naar de actuele arbeidsmarkt. Netwerkgesprekken, sollicitatiegesprekken, bijscholing en werkervaring in de vorm van meelopen in de praktijk staan centraal.

5. Levensdoel bepalen

Door het inzicht verwerven in het doel van je ziel, zoomen we in op jouw persoonlijke levenspad.Met behulp van de noordelijke maansknoop stellen we vast waar jij spiritueel naar toe wilt groeien.  Door te weten welk pad jouw ziel in dit leven wil bewandelen, is het veel eenvoudiger om besluiten te nemen. Je snapt beter wat je aan het leren en ontwikkelen bent. Zo kun je checken of je op het juiste pad in je leven bevindt. met behulp van je levensdoel kijken we samen hoe je op een systemisch en krachtige manier de weg naar lichtheid, levenslust en bevrijding kunt inslaan.

Dit ontvang je

  • Vijf sessies van 60 minuten (Zoom)
  • HSP leertraject van 10 lessen
  • Vier meditaties om regelmatig te luisteren
  • Huiswerkopdrachten
  • Intake en nabespreking
  • Twee zelftests

€750,–

Ex. btw. zakelijk tarief

Wie is Susan? 

Susan publiceerde als eerste in Nederland over hooggevoeligheid. Zij schreef zeven bestsellers over de eigenschap. Zij werkte in binnen- en buitenland met universiteiten, organisaties en werd op tal van congressen uitgenodigd om te spreken. Op basis van twintig jaar ervaring met duizenden hooggevoeligen in trainingen en therapie, weet ze als geen ander wat de uitdagingen en valkuilen zijn voor hsp’s.

De hooggevoelige persoon is een onmisbaar en licht brengend wezen, die van onschatbare waarde is. De hsp is verbindend, verdiepend en intuïtief in zijn of haar kernkracht. Hsp’s zorgen goed voor anderen maar vaak minder goed voor zichzelf. Dit kan o.a. leiden tot meer trauma, burn out, werk- en relatieproblemen. In mijn effectieve behandelwijze help ik hoogsensitieve mensen om oude patronen los te laten. Ik ben HSP Coach van het jaar 2020. Ik schreef zeven boeken waaronder enkele bestsellers en wordt algemeen in binnen- en buitenland erkend als HSP expert.

Susan brengt je in contact met het licht in jezelf. Met haar zuivere intuitie en oceaan aan ervaring voelt ze aan wat er nodig is voor individu en de groep. Met passie, humor en een zachte directheid leert ze je over belangrijke thema’s voor hsp’s zoals begrenzing, communicatie en zelfcompassie.