Auteur en HSP Trainer

Susan Marletta Hart

Drs. Susan Marletta Hart (1971) bracht het begrip hooggevoeligheid naar Nederland en is uitgegroeid tot een internationale autoriteit op het gebied van hoogsensitiviteit. Marletta Hart is de bestsellerauteur van o.a. Leven met Hooggevoeligheid: van opgave naar gave, HSP & Stress (2017) en Werkboek Leven met Hooggevoeligheid (2019).  Wil je Susan inhuren voor een teamdag, teambuilding of lezing? Andere wensen? Neem gerust en vrijblijvend contact op via susan@natuurlijkhsp.nl. Naast auteur, trainer en therapeut maakt Susan geleide meditaties en biedt ze readings en zielenreizen aan.  Susan is moeder van twee dochters. Ze ontving in 2019 de onderscheiding HSP Professional van het Jaar.

“Ik heb een passie voor energie en de dynamiek van de mens in zijn relaties. Als heldervoelend persoon krijg ik veel informatie door. een vermogen welke ik graag ten dienste stel van anderen.”

Wil je meer weten over mij, mijn trainingen of hooggevoeligheid? Schrijf je in voor de nieuwsbief!

Zeer veel dank aan Susan Marletta Hart. Zij heeft me in mijn 40ste levensjaar in mijn werk en privéleven een stuk zekerheid en rust gegeven waar ik vele jaren onbewust naar op zoek was.

Ik ben zo dankbaar voor alles wat je mij hebt gegeven. Ik heb er nauwelijks woorden voor. Je kwam precies op het juiste moment en liet me weer van mezelf houden. Always grateful!

Dank zij haar boeken kreeg ik eindelijk inzicht in vele gebeurtenissen die mijn leven vroeger en nu intens beïnvloed hebben en waar ik tot nu toe geen raad mee wist. Ik begrijp nu volkomen de reden van mijn gedrag, problemen en angsten als kind en volwassene.

De training tot HSP Coach van Susan heeft mij dermate geïnspireerd. De duidelijke structuur geeft een goede houvast in de begeleiding van hoogsensitieve cliënten en biedt tegelijkertijd een waardevolle basis voor eigen ontwikkeling. Thema’s als chakra worden goed uitgediept wat mij ontzettend veel nieuwe inzichten en handvatten heeft gegeven.

Boeken

Verdiep je kennis

Coaching

Zoek hulp

Trainingen

Verbind je met anderen

Meditaties

Ontspan je