Coaching door Susan

Ontvang een reading

Wat ontvang ik?

  • 1 sessie van 1,5 uur
  • Bestaande uit een intake-gesprek
  • Gevolgd door een reading van de chakra’s / lichamelijke en energetische blokkade(s)
  • Bepalen noordknoop, krachtdier, archetype, initiatie of krachtlocatie (twee of drie naar keuze)
  • Huiswerk en passend advies
  • Levensdoel bepalen aan de hand van berekening je noordknoop
  • Huiswerk en passend advies
  • Via beeldbellen (Zoom)

Hoe regel ik het?

Heel eenvoudig in vier stappen: 

Stap 1: Meld je aan via de link rechts “Dat wil ik”

Stap 2: Betaal via het winkelwagentje en je bankaccount (gaat automatisch en eenvoudig)

Stap 3: Je ontvangt een uitnodiging in je mailbox met voorstellen voor een datum

Stap 4: Je ontvangt een Zoomlink voor het afgesproken tijdstip

Als hsp ben je gevoelig voor levensvragen, voor je roeping en het grotere plaatje. Als hsp ben je een spiritueel wezen. Om je droom te leven, is het belangrijk om te bepalen wat jij nu echt zelf wilt. Wat wil je vanuit hoofd, hart en buik? In de reading help ik je in contact te kom en met jouw gidsen en jouw levensdoel. Ik help je te verbinden met jouw zielenweg. We versterken de energie en zorgen er samen voor dat deze weer in beweging komt.  Weet waar jij in de ochtend voor opstaat! Stop met doelloos of machteloos leven omdat je niet in je kracht bent gezet.

Uit onderzoek blijkt dat coachen via beeldbellen een uitstekende manier van contact is. Mijn persoonlijke ervaring bevestigt dit; juist voor sensitieve mensen is deze vorm bijzonder waardevol en geeft de kans op zo min mogelijk energieverlies. Je hoeftiet te reizen, te wachten en te wennen aan een nieuwe omgeving. Je bent in je eigen persoonlijke ‘space’ en als reader kan ik jouw energieveld goed of juist beter voelen.

Is een online reading via beeldbellen niet onpersoonlijk?
Beeldbellen is juist een heel persoonlijke manier van communiceren. We hebben direct contact. De non verbale communicatie is nog steeds aanwezig: we zien elkaar, horen elkaars stem en ik kan jouw energieveld juist beter voelen dan wanneer we te dicht bij elkaar zijn. Je krijgt al snel hetzelfde persoonlijke gevoel als bij een live reading, terwijl ik accurater kan zijn.