Hooggevoelig? Ik help je graag met verwerken van jouw prikkels

Heb jij hooggevoeligheid ? Ben je hooggevoelig?

Als hoogsensitief persoon heb je een enorm goed zenuwstelsel. Het werkt snel en uitgebreid. Aan de ene kant van dat zenuwstelsel zitten je zintuigen: ogen, oren neus, mond en tast. Die verzamelen allerlei informatie. Aan de andere kant van dat zenuwstelsel zitten je hersenen. Die verwerken alle informatie. Zoals je maag en darmen moeten verteren, zo verwerken je hersenen al die prikkels. Als je hooggevoelige verteer je uitgebreider, dieper, intenser. Soms omslachtiger en soms juist supersnel!

Wil jij weten of je hooggevoelig bent? Lees dan verder !

Hooggevoelige mensen zijn wat stressgevoeliger. Alles komt nauw. Want te lang in een prikkelvolte omgeving lijdt tot uitputting. Er zijn veel trucjes die je kunt leren om de prikkels te reduceren. Ik heb meer dan duizend mensen begeleid in mijn trainingen en zeven boeken over hooggevoeligheid geschreven. Dus ik kan ook jou wel het één en ander leren!

Wat heb je nodig als HSP?

Wil je weten wat je kunt doen om jezelf te beschermen? Wil je leren om in relaties en op werk gelukkiger te worden? Hoe sluit je je af voor invloeden van buitenaf en kun je jouw innerlijke stem horen? Hoe kun je leren om bij jezelf te blijven? Hoe kun je in jezelf blijven geloven en jouw gevoel volgen?

Als HSP wil je soms jezelf afschermen en soms wil je juist meer en intenser, bijvoorbeeld met iemand anders samen zijn. Als hsp vind je je eigen ruimte en rust belangrijk, maar anderzijds wil je je diep verbinden en kwaliteit in contacten voelen. Soms een spagaat waar je maar moeilijk uit komt.

Kan ik jou helpen ?
Ja zeker ! Ik geef je superhandig tools om minder last te hebben van al die prikkels. En ik help je om in je kracht te komen. Dit doe ik op diverse manieren. Met mijn boeken over hsp, mijn meditaties, met een hele handige korte hsp training, met blogs en met coaching.

Volg de online training met alles wat je wilt leren over hooggevoeligheid!
Volg de basistraining In je kracht komen!

Ik help je ook

  • met mijn boeken
  • met een supergave online training
  • met supereffectieve meditaties
  • met coaching
  • lees ook: negen vragen aan Susan
  • Ik heb echt geleerd om van mijn hooggevoeligheid een kracht te maken. Wat eerst een
  • opgave was in nu een gave. Dit gun ik jou ook.

Want jij bent het waard om te schitteren in jouw leven !

Vragen of hulp nodig?

Stel je vragen gerust. Het lijkt me leuk om meer over je te weten te komen