Met dankbaarheid het energieveld helen

Sommige mensen zeggen dat er een verschil is tussen aangeboren en aangeleerde hooggevoeligheid. Hierover is nog té weinig duidelijkheid, maar wat wel zo is, is dat healers en readers het energieveld van hsp’s als té open of té groot waarnemen. Dit is een bekend en veel ervaren probleem van hooggevoelige mensen. 

Een hsp heeft een overactief waarnemingssysteem, waardoor de hsp altijd alert is. Dit kan tot gevolg hebben dat we bewuster in het leven staan, genuanceerder en dieper waarnemen en meer genieten van het leven. Maar de openheid kan net zo goed leiden tot een gevoel van onveiligheid  waarbij we vermoeider en negatiever worden. Vaak besloten we op een bepaald moment dat onze omgeving niet veilig voelde, waardoor we het sympathische zenuwstelsel actiever gingen benutten. We bleven aan staan. Dit is bij hsp’s zichtbaar in het aura als een té groot energieveld.

Energieveld

In het energieveld is alles aanwezig. Daarin liggen spanning en pijn opgeslagen, maar ook vreugde en liefde. We hebben veel weggestopt in het onderbewustzijn, wat nog wel zichtbaar of voelbaar is in onze energieveld. Hsp’s voelen dat. Hoewel we er zelf liever niet bewust van zijn, stralen we dit wel uit. Als kind wist je vaak onvoldoende hoe om moest gaan met onveiligheid, liefdeloosheid en pijn. Veel mensen sluiten als gevolg hiervan het aura af, hsp’s doen precies het tegenovergestelde: zij vergroten de aura. Dit is de tendens van de verbinding zoekende mens. 

Jeugdtrauma’s, onveilige liefdesrelaties, chronische werkstress maar ook zaken als negatief nieuws blijven de gevoelens van onveiligheid benadrukken waardoor je niet kunt loslaten of berusten in dat wat er is. Je blijft je omgeving met je energieveld in de gaten houden door energetisch af te tasten. Alleen jij zelf kunt besluiten om veiligheid en vertrouwen te creëren, ongeacht wat er speelt. Wil jij je energieveld ook reinigen en je aura ontdoen van negatieve prikkels? Ik help je met mijn jarenlange ervaring en heldere vermogens om te helen.  

Dankbaarheid

Een van de meest effectieve manieren om rust te vinden en je energieveld schoon te maken is om in dankbaarheid te oefenen. Dankbaarheid is effectiever dan liefde, omdat je in een beweging van ontvangen komt, in tegenstelling tot liefde waarbij je het gevaar loopt je focus naar buiten te richten en te blijven geven. Door eenvoudigweg dankbaar te zijn voor alles wat er in je leven is, de zon die schijnt, nieuwe kansen die zich aandienen, voor bestaande vriendschappen, voor een dak boven je hoofd en voldoende eten, oefen je dankbaarheid wat zich om zet in levensvreugde en zelfliefde. Je heelt je aura op die manier en je leert je verbinden met gezonde vibraties.   

Kun jij ruimte maken voor het bewustzijn van dankbaarheid en zo meer positiviteit, overvloed en vreugde manifesteren?

Ik help je om jouw energiesysteem schoon te maken en op te laden. Door te begrijpen waar de spanning echt vandaan komt, kun je met mijn hulp leren om meer los te laten en blokkades op te heffen. Je  verleden helen en mensen los laten of vergeven is absoluut essentieel voor een hooggevoelig persoon, anders blijven we vasthouden aan negatieve patronen van verlangen, angst of boosheid. Door de reis die ik je aanbied door je chakra’s en energieveld ga je je onmiddellijk vrijer en zelfbewuster voelen waardoor je negatieve alertheid afneemt en je positiviteit en dankbaarheid toenemen.

Meer lezen?

Vraag een healing traject aan waarbij ik je energieveld lees.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *