3. HSP Coaching Pakket: I love me

Inhoud van dit coach pakket:

  • 5 consulten van 1 uur. t.w.v.  € 700, –
  • 1 online training van 9 sessies € 89, –
  • Thema’s liefdesrelaties, werk en spirituele ontwikkeling
  • Altijd online (Zoom)

  Nu

  € 650,-

Wat kun je verwachten?

Ik help je om jouw energiesysteem schoon te maken en op te laden. Door te begrijpen waar de spanning echt vandaan komt, kun je met mijn hulp leren om meer los te laten en blokkades op te heffen. Je  verleden helen en mensen los laten of vergeven zijn absoluut noodzakelijke stappen om te zetten voor hooggevoelige mensen, anders blijven we vasthouden aan negatieve patronen van verlangen, angst of boosheid. Door de reis die ik je aanbied door je chakra’s en energieveld ga je je onmiddellijk vrijer en zelfbewuster voelen waardoor jouw negatieve alertheid afneemt en je positiviteit en dankbaarheid toenemen.

Tijdens het I love me-coachtraject gaan we in vijf persoonlijke sessies en negen lessen uitgebreid in op jouw uitdagingen. Afhankelijk van het thema zullen we op basis van diverse interventies toewerken naar een oplossing of inzicht. Vragen rondom werk of liefdesrelaties zijn uitermate geschikt om uit te werken in deze krachtige begeleiding. Ook thema’s als zelfafwijzing, sociale angst, perfectionisme of gezondheidsklachten kunnen aanleiding zijn voor deze serie consults. Een online training zorgt voor de nodige verdieping en oefeningen.

Op basis van bijna vijfentwintig  jaar ervaring met duizenden hooggevoeligen, weet ik als geen ander wat de uitdagingen en valkuilen zijn voor hsp’s. In de loop der jaren heb ik een effectieve energetische methode ontwikkeld waarmee ik je help transformeren naar een zelfbewuste, vrije en gezonde volwassene.

Susan heeft mij met haar geweldige invoelende en heldere vermogens ontzettend goed geholpen. Nog steeds pluk ik de vruchten van het traject uit 2019 en ik ben al enkele keren naar haar retreats gegaan om mijzelf een cadeau te geven. In het bijzijn van haar lichtende persoonlijkheid en andere hsp’s, kan ik telkens een stukje meer groeien naar geluk.