17 – 19 mei 2024

HSP Pinkster Retraite met Susan Marletta Hart in ons retraite & wellness centrum in Zeeland. Met gezonde vegetarisch biologische voeding, sauna’s, hottub, buitenzwembad, massages en evt. coaching. Even op adem komen met ontspanning, beweging, verdieping en ontmoetingen met gelijkgestemden.

Een unieke training voor high sensitive persons met yoga, meditatie, wandelen en ontmoetingen met gelijkgestemden.

 

Wanneer: donderdag 17 mei – zondag 19 mei 2024 (Pinksteren)

Waar: Retraite & wellness centrum De Schouw in Noordgouwe, Zeeland

Wat: All inclusive intensive retreat met  lessen, workshops of andere programmaonderdelen

Voor wie: voor iedereen, man/vrouw, iedere leeftijd. Kennis van het thema HSP of het boek “Leven met Hooggevoeligheid” van Susan Marletta Hart is aan te raden.

Verblijf: volpension met vegetarisch biologische keuken

Tarieven: €420 – €680

Kamers: 1, 2 en 3/4 persoons (met of zonder badkamer) en camping

Vrije Tijd: wellness, behandelingen, wandelen aan zee, fietsen op leenfiets en relaxen

Wellness: sauna’s, hottub, koudwaterbad, voetenbad, ontspanningsruimte, massagestoel, zonnebank, buitenzwembad en ligweide

Behandelingen: massage en andere behandelingen.

 

Programma

In deze retraite bied ik een trainingsprogramma’s gericht op het verankeren van een positieve, krachtige hsp-persoonlijkheid. De lessen staan in het teken van diepe ontspanning en diepe zelfcompassie. Uit je hoofd, in je hart en lichaam. We doen diverse oefeningen op het gebied van begrenzen en communiceren van uit een krachtige ik-persoonlijkheid. Verder zullen we diverse opstellingen doen die je helpen oud trauma te verwerken.

We bieden daarnaast open lessen in yoga, meditatie en eventueel nog andere programma’s afhankelijk van de docenten die meegaan, Verdiep je transformatie met een heerlijke massage of behandeling bij een van onze behandelaars. De ervaring is dat ieder retraite een   liefdevolle, verbindend ervaring is waarin we in een bewustzijn komen waarbij je je eigen grenzen goed gaat er toch volop ruimte is voor uitwisseling. Onze HSP midweeks krijgen gemiddelde een 9 als beoordeling.

Locatie

Wadend in ruimte en rust ligt het centrum op een beschut groot  landgoed tussen Zierikzee en Renesse. De talloze voorzieningen zorgen ervoor dat je van alle gemakken bent voorzien, aangepast aan deze tijd.​Het gezellige gebouw is licht, sfeervol en ruim. Het centrum biedt een sfeervolle woon- en eetkamer, een stilte-kamer en drie mooie workshop-ruimten. In de wellness afdeling vind je sauna’s, warmwaterbad, koudwater tobbe, voetenbad, scrubzout, zonnebank, lounchebank en er zijn diverse behandelkamers. De prachtige grote tuin rondom het gebouw heeft een zonnig beschut terras en diverse knusse hoekjes. Het buitenzwembad en de grasweide met ligstoelen nodigen uit om lekker veel buiten te doen en te zijn. 

 

Deelnemers over Susan:
”Susan brengt je in contact met het licht in jezelf. Met haar zuivere intuitie en oceaan aan ervaring voelt ze aan wat er nodig is voor individu en de groep. Met humor, passie en een zachte directheid leert ze je over belangrijke thema’s van hsp’s zoals begrenzing, communicatie en zelfcompassie. Hierbij vervlecht ze kennis uit oost en west tot bruikbare tools die passen op deze turbulente tijd. Als een gids, leidt ze de deelnemers langs het pad van persoonlijke groei. Het is glashelder dat Susan hetgene doet waarvoor ze hier is. Ze is een voorbeeld. Highly empowering.” – Joris

”Ik ben zo blij dat ik die grote drempel over heb durven gaan, en ik zoveel minder – vaak zelfs geen – angst ervaar. Die grote stap is begonnen bij jou! Ik ben en blijf je heel dankbaar!!”

”Wat fantastisch wat je allemaal doet. Je bent zo belangrijk voor alle hsp’s in Nederland. Je bent voor mij de verpersoonlijking van hooggevoeligheid en hebt heel veel betekent voor ons allemaal. ​​”​

“Lieve Susan, oooooh wat was het een cadeau afgelopen weekend met kers op de taart jou eindelijk in levende lijve mee te maken! Het weekend resoneert nog na in goede zin. Dank je voor je begeleiding en jouw inzichten; het was vol waarde en verbinding!” – Marjolein 

 

Body & mind retraite: Dit retreat is onderdeel van een uniek concept waarin het welzijn van body & mind centraal staat. Je volgt één programma in een besloten groep en als ‘special’ zijn er workshops van de andere docenten. Het motto is: alles mag, niets moet!

Meer informatie en aanmelden

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *