Online training HSP in relaties

Wat ontvang ik?

Vragen en antwoorden die in deze training centraal staan zijn:

  • Waarom is mijn partner niet in staat zich met mij te verbinden?
  • Waarom trek ik altijd aan het kortste eind?
  • Hoe herken ik dat iemand mij manipuleert?
  • Hoe leer ik beter mijn grenzen aan te geven?
  • Hoe groeien we weer naar elkaar toe?
  • Leer het lastige gesprek te meesteren.

Inclusief

  • 5 complete lessen
  • Persoonlijke begeleiding (via email/ chat)
  • 2 geleide meditaties van 20 minuten
  • Onmiddellijke start

Hoe regel ik het?

Heel eenvoudig in vier stappen:

Stap 1: Meld je aan via deze link “Bestellen” in het venster rechts

Stap 2: Betaal via het winkelwagentje en je bankaccount (gaat automatisch en eenvoudig)

Stap 3: Je ontvangt een uitnodiging in je mailbox om je aan te melden voor les

Stap 4: Je ontvangt automatische alle meditaties en lessen

Een relatie voor een hsp is soms moeilijker. We zijn vaak meer gevormd door trauma. Dit kan zijn afwijzing of een hechtingsprobleem. Wat ik tegenkom in mijn praktijk is dat als een hoogsensitief persoon aangeeft dat hij behoefte heeft om alleen te zijn, dat er dan een gevoel van afwijzing ontstaat bij de partner. Andere issues binnen hooggevoelige relaties gaan over overprikkeling of veiligheid.  Het is ook nogal een klus voor een hsp om zich goed te voelen in alle omstandigheden. Mensen met hoogsensitiviteit hebben relatief meer behoefte aan alleen zijn: om te regenereren en te ontwikkelen.

Over het algemeen zijn de meeste hooggevoelige mensen verder te open en te meegaand. Een klein percentage is precies het tegenovergestelde: heel gesloten en op zichzelf. Hoe jouw hooggevoeligheid zich ook uit, er is een grote kans dat je het op z’n tijd moeilijk vindt in een relatie. Misschien mis je ooghoogte of goede communicatievormen. Een gezonde relatie is een relatie waarin je niet verwacht dat een ander jouw problemen oplost en je dus ook niet verantwoordelijk bent voor de problemen van een ander.