Jaartraining: vragen en antwoorden

IN JE KRACHT STAAN Je volle potentiaal ontwikkelen

Wat zoek jij ?

Zoek jij naar een diepe zijns-verbinding met jezelf en met anderen? Wil je (meer) in je kracht staan? Wil je uit je hoofd en in je lijf landen? Wil je meer plezier ervaren in je leven?  Zoek je naar meer verdieping, verbinding en zingeving in je leven en werk? Wil je meer leren over de seizoenen? Wil je meer in verbinding komen met je lichaam? Wil je beter naar jezelf en je eigen wensen leren luisteren?

Doe dan mee met deze unieke jaartraining !!

Wat bieden wij ?

Wij bieden jou een jaartraining waarin we werken aan de hand van de ritmes van de seizoenen. Via oeroude wijsheden uit de natuur en de Chinese en Ayurvedische geneeswijzen leer je meer over jouw innerlijk ritme, over jouw waarheid, over wat goed voor jou is en wanneer. Deze opleiding biedt een stevige basis om echt in je kracht te gaan staan en van daaruit te navigeren in de wereld.

We werken met diverse methoden om structureel naar de plek van diepe stilte en wijsheid in jezelf te gaan. We werken met de chakras en de seizoenen. De thema’s die hier aan bod komen zijn: aarden/gronden, verbinden/relaties, manifestatie/kracht, verbinden/(eigen)liefde, communicatie, intuïtie, leven vanuit eenheidsbewustzijn.

Transformatie vindt plaats via diverse vormen van meditatie en visualisatie. Embodimentvia beweging, yoga, het chakra systeem en de elementen. Begrip en theorie via live/zoomlessen. In de live bijeenkomsten zullen we vooral veel oefenen met elkaar. Hier kunnen we naast de innerlijke transformatie die plaatsheeft, ook oefenen met de transformatie die plaatsheeft in je omgeving.

Wij bieden jou een kans om het oude dat voor jou niet meer dient, stap voor stap los te laten en echt open te staan voor het nieuwe en positieve in je leven.

Ons ritme als essentie

We zijn allemaal verbonden met de cycli van het leven. Omdat wij hier grote waarde aan hechten, zullen we in deze opleiding veel aandacht besteden aan de cycli van de natuur en de mens en onze natuurlijke ritmes.

Gedurende een jaar lang zullen we iedere maand samenkomen, live of via Zoom, met als doel je in contact te brengen met jouw prachtige unieke natuur. Daarbij ga je oefenen om onder andere met jouw gidsen (dat wat jou op een dieper/hoger niveau ondersteund in deze wereld) in contact te komen. Dit alles zal leiden tot een krachtige transformatie, waardoor je ook steeds meer je kan gaan verwezenlijken.

Corona proof. De veranderingen door Covid 19 hebben wij in ons ritme geïntegreerd. We kunnen ieder moment live bijeenkomsten aan de 1,5 m eis aanpassen of terugschakelen op meer zoom bijeenkomsten.

Hoe krijg je dit aangeboden ?
 • Vier keer per jaar live een seizoensbijeenkomst (herfst, winter, lente, zomer).
 • Ieder seizoen 1 à 2 keer een zoomcall (de zoomzaterdag).
 • (Voor data zie praktische gegevens van de opleiding)
 • Meermaals op een doordeweekse avond een online sharing, waarin je met de docenten en andere deelnemers kunt uitwisselen over  jouw transformatieproces.
 • Begeleiding van 2 docenten, onder andere in je intentie, leerproces en daarbij behorende vragen.
 • Je krijgt een medestudent toegewezen als buddy met wie je tussentijds ervaringen uitwisselt (live of via video).
 • Een vision quest in de zomer.
 • Afsluitende ceremonie aan het eind van het jaar.
 • Tegen een gereduceerd tarief kun je op ieder moment nog een extra coaching met Eva, zielenreis met Susan of kaartlegging met één van beide aanvragen. Zo’n sessie geeft je een krachtige boost in de richting die jouw ziel nodig heeft.
 • Uniek welkomstpakket.
 • Diverse meditaties en filmpjes die je later nog eens kunt beluisteren.
 • Een online leeromgeving met online lesmateriaal.

Dit is een onvergelijkbaar en compleet jaartraject met begeleiding door 2 zeer ervaren docenten, maandelijkse bijeenkomsten, gelijkgezinde ontmoetingen, concreet lesmateriaal, vele krachtige meditaties en talloze oefeningen.

Wat zijn onze uitgangspunten ?

Wij (Eva en Susan) geloven dat het in toenemende mate belangrijk is om weer in contact te komen met de diepe stilte & wijsheid in onszelf. Hierin liggen de wortels van ons bestaan.

In deze veranderende tijd worden wij mensen uitgenodigd tot introspectie en zoeken naar onze unieke waarheid. Wie ben ik werkelijk en wat kom ik hier doen? Wij geloven dat de aarde bezig is het oude los te laten met als doel klaar te worden voor een nieuw bewustzijn.

In deze opleiding leren we vanuit onze innerlijke stilte en wijsheid te navigeren in de wereld om zo in onze unieke kracht te gaan staan. Wij hebben inmiddels onze magische natuur weer wakker gemaakt en kunnen heel eenvoudig in contact komen met het natuurlijke (o.a. dieren, planten, krachtplekken en onze eigen intuïtie). We helpen jou graag ook vanuit je pure essentie te leven, jouw groei naar je unieke kracht en de manier waarop je in het leven staat.

Jij mag je dromen volledig verwezenlijken. We kunnen jou helpen om in deze tijd van nieuwe richtingen, je ware pad te vinden. Wij kunnen je helpen om in contact te komen met jouw gidsen (dat wat jou helpt en richting geeft in deze wereld), verwarring en twijfel los te laten en jouw unieke authentieke antwoorden te vinden.