HSP Zomerretraite op de hei

9 tot 13 augustus 2021

“Gun jezelf een inspirerende lome zomerweek vol liefde en licht”

In deze unieke zomerschool setting ontmoet je andere HSP’s, leer je jouw hooggevoeligheid helemaal te omarmen en geven we je een garantie voor echt ontspannen. Onder begeleiding van Susan Marletta Hart In de heerlijke natuurlijke setting van een landgoed grenzend aan de Hilversums Hei. Oefen met grenzen voelen en aangeven, ontvang inzichten en vele oefeningen die je helpen met jouw transformatie naar een hsp gave.

De Hoorneboeg op de heide

De Hoorneboeg is een buitenplaats voor inspiratie midden in het bos aan de rand van de Hilversumse Hei. Op deze prachtige gelegen plek voelt de gewone wereld mijlenver weg. Op De Hoorneboeg tank je extra zuurstof, kom je weer in de flow met de natuur en de verstilling in jezelf. Op een unieke krachtplek waar Kelten in een ver verleden al leefden en hun sporen nalieten. Wandel langs en door de groente- en kruidentuin.

Laat je verwennen met verrukkelijke volledig verzorgde biologische maaltijden in de mooie omgebouwde kas en rond het kampvuur.  Dit is een fijne, natuurlijke en veilige plek. Rondom ligt een grote bostuin en je wandelt zo naar de heide. Susan Marletta Hart en De Hoorneboeg garanderen een plek waar lekker koken met eigen groenten, duurzaamheid, optimale liefdesrelaties, yoga, persoonlijke ontwikkeling centraal staan. In deze zomerretraite maken we volop gebruik van de omgeving met kampvuur, stiltewandelingen en bewegingslessen in de buitenlucht.

Bekijk onze drie fotoalbums voor inspiratie.

Het programma

 6 dagen lang bieden we jou een volledig trainingsprogramma gericht op het verankeren van een positieve, krachtige hsp-persoonlijkheid. Niet alleen leren, maar vooral ook genieten stat op het programma! Globaal staan de dagen in dit teken:

 • zondag: aankomst en avondontmoeting
 • maandag: embodiment voor het lichaam, grenzen leren voelen
 • Binnenste Buitendag dinsdag grenzen voelen en aangeven (communicatie)
 • woensdag: energie voelen, healen en readen
 • donderdag: hooggevoeligheid en nog meer zelfcompassie
 • vrijdag: Rescue kit en afsluiting

Wat ontvang je?

Een unieke midweek op een prachtige locatie om jezelf te verwennen en jezelf te verdiepen!

-15 uur les in Hooggevoeligheid/ hoogsensitiviteit (Thema’s zelfcompassie, grenzen, communicatie en energiewerk)

-gratis 30 minuten massage

-overnachtingen op basis van volpension (1- of 2persoonskamer)

-vegetarische biologische maaltijden

-groei-en bloeirondleiding over het terrein

-Rondleiding Landgoed & de Kelten

-gebruik van sauna

-2 yoga lessen

-Binnenstebuiten dag met picknick en kampvuur

-1 les Qi gong en meridiaanstrekkingen

-meditatielessen

Met veel oefeningen om je hsp zijn te eren en te versterken. Met ontmoetingen met gelijkgestemden. We oefenen om in een bewustzijn te komen welke je eigen kracht vrijmaakt en je grenzen leert bewaken. Een kans om oude beschermingsmechanismen los te laten en te groeien naar vrijheid, kracht en sensitieve waarneming. Je mag vallen en opstaan, boos worden en lachen, alleen zijn en (hopelijk weer) omarmen.

Investering

 • 1 persoonskamer (Heihuis, bungalow, Pipowagen) € 1195
 • 1 persoonskaper zakelijk tarief  € 1444
 • (inclusief btw, HSP certificaat en sessie met Susan)
 • 2 persoons vriend(inn)enkamer  € 915

Aanmeldformulier

  Enkele reacties op deze online trainingen

  Dankzij deze training kreeg ik eindelijk inzicht in vele gebeurtenissen die mijn leven vroeger en nu intens beïnvloed hebben en waar ik tot nu toe geen raad mee wist. Ik begrijp nu volkomen de reden van mijn gedrag, problemen en angsten als kind en volwassene.

  “Uitstekend programma. Nieuwe informatie die je anders nergens krijgt.”

  “Susan brengt je in contact met het licht in jezelf. Met haar zuivere intuïtie en oceaan aan ervaring voelt ze aan wat er nodig is voor individu en de groep. Met humor, passie en een zachte directheid leert ze je over belangrijke thema’s van hsp’s zoals begrenzing, communicatie en zelfcompassie.