Jaartraining: in je Kracht

Deze training start in het najaar van 2021

Wil je leven vanuit je essentie en jouw authentieke kracht?

Wil je je intuïtie ontwikkelen en meer met je gevoelens in verbinding staan?

Wil je leren om te leven vanuit je innerlijke en natuurlijke ritme?

Programma en data
We hebben gekozen voor 4 prachtige en unieke locaties, die alle vier weer iets heel anders toevoegen aan de jaaropleiding.

 • Jaartraining, 4 seizoenen lang
 • Persoonlijke begeleiding
 • 2 sessies (1 Eva,  1 Susan  45 min.)
 • Kennismakingswandeling
 • 4 Seizoens bijeenkomsten (live) 10:00 – 17:00 uur
 • 7 Video zaterdagen (1 à 2 per seizoen) 10:00 – 13:00 uur
 • Maandelijks intervisie sharings
 • Zelfstudie/oefening

Kosten

Voor deze magische reis naar jouw ultieme en unieke kracht, vragen we een investering van € 1512 ex btw. Excl. maaltijden en eventuele overnachtingen

Na dit jaartraject

 • Ken jij je unieke roeping (doel) in dit leven. Weet je deze vorm te geven in een vervullend leven.
 • Heb je balans bereikt in je mannelijke en vrouwelijke kanten van je persoonlijkheid.
 • Kun je krachtig communiceren met iedereen (ook lastige mensen).
 • Voel je permanent verbonden met jouw spirituele gidsen en kun je altijd en in iedere situatie zelfstandig hulp ontvangen.

Sta je stevig in jouw unieke kracht!

Wat zoek jij?
Zoek jij naar een diepe zijns-verbinding met jezelf en met anderen? Wil je (meer) in je kracht staan? Wil je uit je hoofd en in je lijf landen? Wil je meer plezier ervaren in je leven?  Zoek je naar meer verdieping, verbinding en zingeving in je leven en werk? Wil je meer leren over de seizoenen? Wil je meer in verbinding komen met je lichaam? Wil je beter naar jezelf en je eigen wensen leren luisteren? Doe dan mee met deze unieke jaartraining !!

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een jaartraining waarin we werken aan de hand van de ritmes van de seizoenen. Via oeroude wijsheden uit de natuur en de Chinese en Ayurvedische geneeswijzen leer je meer over jouw innerlijk ritme en vrouwelijke waarden.

Deze opleiding biedt een stevige basis om echt in je kracht te gaan staan en van daaruit te navigeren in de wereld.

We werken met diverse methoden om structureel naar de plek van diepe stilte en wijsheid in jezelf te gaan.

De thema’s die aan bod komen zijn: aarden & stilte, groei & grenzen, verbinden& relaties, manifestatie/kracht, oogsten & transformeren,  intuïtie & spiritualiteit.

Transformatie vindt plaats via oefeningen, intervisiegesprekken, diverse vormen van meditatie en visualisatie. We bieden veel embodiment via beweging, yoga en qi gong oefeningen.

In de zoom bijeenkomsten krijg je waardevolle theorie en oefeningen aangeboden. In de live bijeenkomsten zullen we vooral veel oefenen. Hier kunnen we naast de innerlijke transformatie die plaatsheeft, ook oefenen met de transformatie die plaatsheeft in je omgeving.

Wij bieden jou een kans om het oude dat voor jou niet meer dient, stap voor stap los te laten, en je te openen naar een positief en krachtig zelfbewustzijn.

Locaties

Wij komen ieder seizoen bij elkaar en verbinden ons met de energie van het specifieke jaargetijde en de specifieke omgeving. In de winter komen we samen in Landgoed Avegoor op de Veluwe (met sauna), in de lente bij voormalig klooster Samaya in Werkhoven, in de zomer bij de Bronhoeve in Cothen en in de herfst bij Blooming in de duinen bij Schoorl.

Aanmeldformulier


  Hoe krijg je dit aangeboden ?

  • Vier keer per jaar live een seizoensbijeenkomst (herfst, winter, lente, zomer).
  • Ieder seizoen 1 à 2 keer een zoomcall (de zoomzaterdag).
  • (Voor data zie praktische gegevens van de opleiding)
  • Meermaals op een doordeweekse avond een onlinesharing, waarin je met de docenten en andere deelnemers kunt uitwisselen over  jouw transformatieproces.
  • Begeleiding van 2 docenten, onder andere in je intentie, leerproces en daarbij behorende vragen.
  • Je krijgt een medestudent toegewezen als buddy met wie je tussentijds ervaringen uitwisselt (live of via video).
  • Een vision quest in de zomer.
  • Afsluitende ceremonie aan het eind van het jaar.
  • Tegen een gereduceerd tarief kun je op ieder moment nog een extra coaching met Eva, zielenreis met Susan of kaartlegging met één van beide aanvragen. Zo’n sessie geeft je een krachtige boost in de richting die jouw ziel nodig heeft.
  • Uniek welkomstpakket.
  • Diverse meditaties en filmpjes die je later nog eens kunt beluisteren.
  • Een online leeromgeving met online lesmateriaal.

  Dit is een onvergelijkbaar en compleet jaartraject met begeleiding door 2 zeer ervaren docenten, maandelijkse bijeenkomsten, gelijkgezinde ontmoetingen, concreet lesmateriaal, vele krachtige meditaties en talloze oefeningen.

  Ontmoet de trainers

  Susan Marletta Hart

  Susan Marletta Hart schreef als eerste in Nederland over het onderwerp hooggevoeligheid en is sinds 2005 trainer op dit gebied. Zij schreef zeven boeken en coachte honderden hsp’s. Al meer dan dertig jaar houdt Susan zich bezig met transformatie en zelfontwikkeling. Ze wordt door haar meesters geschoold in haar heldere vermogens. Dit heeft haar een ruim en compassievol bewustzijn gegeven. Haar meesters hebben haar nu groen licht gegeven om deze kennis door te geven. Susan biedt je een fundamenteel ontwikkelingspad aan om te groeien tot het  spirituele wezen dat je bent. Volg met haar jouw unieke pad in dit transformerende leerjaar.

  Eva Willemijn Visser

  Eva Willemijn Visser is vitaliteits- en leefstijlcoach, organisator van retraites,  yoga-docente en lichaamsgericht therapeut.  Al vanaf haar tienerjaren heeft ze actief goed voor haar lichaam moeten zorgen. Ze kwam erachter dat haar lichaam snel reageert op voeding en omgevingsfactoren en is daarom steeds bewuster geworden van wat wel en wat niet goed voor haar is. Eva kwam hierdoor al vroeg in contact met onder andere yoga, ademhalingstherapie en is zij zich gaan verdiepen in leefstijl en voeding. Eva geeft vrouwenretraites waarin ze vrouwen aanmoedigt zowel in kracht als zachtheid te komen.

  Enkele reacties op deze training

  Ik pas het geleerde nu dagelijks toe, het is nog vallen en opstaan. Ik leer steeds beter voor mezelf opkomen.”

  Ik ben zo blij dat ik die grote drempel over heb durven gaan, en ik zoveel minder – vaak zelfs geen – angst ervaar. Die grote stap is begonnen bij jullie! Ik ben en blijf jullie heel dankbaar!!”

  “De training was ontroerend, mooi, moeilijk, aangrijpend, leerzaam en voor mij een enorme inspiratie om te kiezen voor mezelf. ik ben er volledig door veranderd. Positief natuurlijk!”

  Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen