Seizoenstrainingen

Thema Trainingen per seizoen

Op basis van de voor velen bekende jaartraining “In je kracht” hebben we nu vier unieke trainingen ontwikkeld die je ook apart kunt volgen:

 • Herfst: Hsp & Intuitie
 • Winter: Hsp & Veerkracht 
 • Lente: Hsp & gezondheid 
 • Zomer: Hsp & Communicatie 

In ieder seizoen tunen we in op de thema’s en energie die horen bij dat jaargetijde. Het is mogelijk om de trainingen afzonderlijk te volgen en uiteraard is het ook mogelijk om meerdere trainingen te boeken.

Alle vier de trainingen bestaan uit:

 • Een live tweedaagse op een mooie locatie in het midden van het land (Hsp & communicatie bestaat uit 2 live weekenden)
 • Meerdere Zoom (video) bijeenkomsten
 • Meerdere intervisiebijeenkomsten
 • Specifieke inhoud passend bij die training
 • Online leeromgeving

Heb je hulp nodig? Kijk hieronder naar ons aanbod. Wat spreekt jou aan? Meld je aan of stuur ons een mailtje met je vragen!

Volg alle vier de trainingen met korting

Wat zoek jij?

Zoek jij naar een diepe zijns-verbinding met jezelf en met anderen? Wil je (meer) in je kracht staan? Wil je uit je hoofd en in je lijf landen? Wil je meer plezier ervaren in je leven?  Zoek je naar meer verdieping, verbinding en zingeving in je leven en werk? Wil je meer leren over de seizoenen? Wil je meer in verbinding komen met je lichaam? Wil je beter naar jezelf en je eigen wensen leren luisteren? Doe dan mee met deze unieke seizoenstrainingen !!

Wat bieden wij?
Wij bieden seizoenstrainingen waarin we werken aan de hand van het ritme van de seizoenen. Via oeroude wijsheden uit de natuur en de Chinese en Ayurvedische geneeswijzen leer je meer over jouw innerlijk ritme. Deze trainingen bieden een stevige basis om echt in je kracht te gaan staan en van daaruit te navigeren in de wereld.

De seizoenstrainingen kunnen los als verdieping gevolgd worden, maar bieden ook een ideaal fundament voor de HSP Life Coach Training.

We werken met diverse transformatieve methoden om structureel naar de plek van diepe stilte en wijsheid in jezelf te gaan.

De thema’s die aan bod komen zijn: aarden & stilte, groei & grenzen, verbinden& relaties, gezondheid & voeding, manifestatie/kracht, oogsten & transformeren,  intuïtie & spiritualiteit.

Transformatie vindt plaats via oefeningen, intervisiegesprekken, diverse vormen van meditatie en visualisatie. We bieden veel embodiment via beweging, yoga en qi gong oefeningen.

In de zoom bijeenkomsten krijg je waardevolle theorie en oefeningen aangeboden. In de live bijeenkomsten zullen we vooral veel oefenen. Hier kunnen we naast de innerlijke transformatie die plaatsheeft, ook oefenen met de transformatie die plaatsheeft in je omgeving.

We werken altijd op vier niveau’s:

 • mentaal: o.a. waar loop ik tegen aan? Wat wil ik ontwikkelen?
 • emotioneel: o.a. welke emoties houden met tegen? Welke emoties ondersteunen me?
 • fysiek: o.a. welke lichaamsdelen vragen om aandacht? hoe geef ik voeding aan mijn behoeften?
 • energetisch: o.a. welke onbewuste patronen houden we gevangen, geblokkeerd? Welke houding en bewustzijn helpen me te groeien?

Wij bieden jou een kans om het oude dat voor jou niet meer dient, stap voor stap los te laten, en je te openen naar een positief en krachtig zelfbewustzijn.

Ontmoet de trainers

Susan Marletta Hart schreef als eerste in Nederland over het onderwerp hooggevoeligheid en is sinds 2005 trainer op dit gebied. Inmiddels schreef zij acht boeken waaronder meerdere best-sellers.

Ze coachte en trainde duizenden hsp’s rondom hooggevoeligheid.

Al meer dan dertig jaar houdt Susan zich bezig met transformatie en zelfontwikkeling. “Veel informatie krijg ik direct uit de bron. Mijn gidsen hebben mij altijd voorgehouden dat ik mijn eigen weg maar vinden. Zo heb ik mijn transformatie therapie ontwikkeld, waarbij ik hooggevoeligen met concrete problemen naar meer authenticiteit, levensvreugde en genezing help.”

“Ik ervaar een ruim en compassievol bewustzijn en ervaar een enorme dankbaarheid dat ik zo veel mensen inzicht en zelfbewustzijn mag geven. Ik bied je een fundamenteel ontwikkelingspad aan om te groeien tot het spirituele wezen dat je bent. Volg met mij jouw unieke pad in mijn transformerende trainingen.”

Eva Willemijn Visser is vitaliteits- en leefstijlcoach, moeder, organisator van retraites,  yoga-docente en lichaamsgericht therapeut.

Voor veel mensen is Eva een voorbeeld van hoe je gezond kunt leven en goed voor je lichaam kan zorgen. Wat voor haar normaal is, is een inspiratiebron voor anderen.

Door haar eigen sensitiviteit is ze al sinds haar tienerjaren op een noodzakelijke reis naar een gezond leven en lichaam. Sinds haar tienerjaren heeft zij zich daarom al verdiept in hoe je goed voor je eigen lichaam kan zorgen.

Haar zoektocht naar gezond leven en goed voor je lichaam zorgen heeft haar een holistisch perspectief gegeven hoe je kijkt naar je eigen Leven, Lichaam & Gezondheid.

Wat voedt ons echt? Heerlijk en gezond eten, onze (helende) natuur, echte Voeding, natuurlijke communicatie, intimiteit, beweging van energie, verse lucht, inspirerende relaties, ontspanning, liefde in en om ons heen, beweging en stilte.

Vanuit meer dan 20 jaar ervaring en onderwijs op het gebied van gezond leven, inspireert zij anderen via retraites, coachings en trainingen.