22 – 26 december 2023

HSP kerstweekretreat met Susan Marletta Hart in ons retraite & wellness centrum in Zeeland. Met gezonde vegetarisch biologische voeding, sauna’s, hottub, buitenzwembad, massages en evt. coaching. Even op adem komen met ontspanning, beweging, verdieping en ontmoetingen met gelijkgestemden.

Een uniek weekend voor high sensitive persons met yoga, meditatie, wandelen en ontmoetingen met gelijkgestemden.

 

Wanneer: vrijdag 22 december – dinsdag 26 december 2023

Waar: Retraite & wellness centrum De Schouw in Noordgouwe, Zeeland

Wat: All inclusive intensive retreat met  lessen, workshops of andere programmaonderdelen

Voor wie: voor iedereen, man/vrouw, iedere leeftijd. Kennis van het thema HSP of het boek “Leven met Hooggevoeligheid” van Susan Marletta Hart is aan te raden.

Verblijf: volpension met vegetarisch biologische keuken

Tarieven: 

Kamers: 1, 2 en 3/4 persoons (met of zonder badkamer) en camping

Vrije Tijd: wellness, behandelingen, wandelen aan zee, fietsen op leenfiets en relaxen

Wellness: sauna’s, hottub, koudwaterbad, voetenbad, ontspanningsruimte, massagestoel, zonnebank, buitenzwembad en ligweide

Behandelingen: massage en andere behandelingen.

 

Programma

Deze week vieren we samen Kerst met als motto „een cadeau voor jezelf“. Kerst staat traditioneel in het teken van elkaar geschenken geven begeleid van een periode van bewustzijn, inkeer en gezelligheid die de Advent heet. De decembermaand, de adventstijd is voor mij een maand waarin ik vertraag en verstil in navolging van de natuur. De kerst midweek zal een afronding van deze verstilling zijn en een uiting van dankbaarheid voor alles en iedereen die dit jaar jou heeft mogen begeleiden en groeien. 

Vier je met ons samen dit proces ? Je mag natuurlijk ook jezelf beschenken. Dit doe je natuurlijk al door jezelf deze midweek cadeau te doen. Verder is deze week een uniek midweek voor high sensitive persons om gelijkgestemden in een heerlijke ontspannen setting te ontmoeten.

We bieden yoga, meditatie, een vuurceremonie en HSP familieopstellingen in de stijl van Susan. We komen met elkaar in een liefdevol verbindend bewustzijn waarbij we de eigen grenzen goed voelen en bewaken en onze innerlijke kracht vrijmaken. Onze HSP midweeks krijgen gemiddelde een 9 als beoordeling.

 

Deelnemers over Susan:
”Susan brengt je in contact met het licht in jezelf. Met haar zuivere intuitie en oceaan aan ervaring voelt ze aan wat er nodig is voor individu en de groep. Met humor, passie en een zachte directheid leert ze je over belangrijke thema’s van hsp’s zoals begrenzing, communicatie en zelfcompassie. Hierbij vervlecht ze kennis uit oost en west tot bruikbare tools die passen op deze turbulente tijd. Als een gids, leidt ze de deelnemers langs het pad van persoonlijke groei. Het is glashelder dat Susan hetgene doet waarvoor ze hier is. Ze is een voorbeeld. Highly empowering.” – Joris

”Ik ben zo blij dat ik die grote drempel over heb durven gaan, en ik zoveel minder – vaak zelfs geen – angst ervaar. Die grote stap is begonnen bij jou! Ik ben en blijf je heel dankbaar!!”

”Wat fantastisch wat je allemaal doet. Je bent zo belangrijk voor alle hsp’s in Nederland. Je bent voor mij de verpersoonlijking van hooggevoeligheid en hebt heel veel betekent voor ons allemaal. ​​”​

“Lieve Susan, oooooh wat was het een cadeau afgelopen weekend met kers op de taart jou eindelijk in levende lijve mee te maken! Het weekend resoneert nog na in goede zin. Dank je voor je begeleiding en jouw inzichten; het was vol waarde en verbinding!” – Marjolein 

 

Body & mind retraite: Dit retreat is onderdeel van een uniek concept waarin het welzijn van body & mind centraal staat. Je volgt één programma in een besloten groep en als ‘special’ zijn er workshops van de andere docenten. Het motto is: alles mag, niets moet!

Meer informatie en aanmelden

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *